Navigera

logga
facebookgoogleplus

Verksamhet

När Bygg AB är ett byggföretag som har ett brett kunnande med många olika inriktningar, från gödselvårdsanläggningar till att renovera medeltida kyrkor.

Villor/Fritidshus
Vi utför projektering och nybyggnad av villor och fritidshus helt efter eget önskemål.

18 Kyrkor
Sedan början av 80-talet ägnar sig När Bygg AB åt att renovera medeltida kyrkor, under åren har det blivit 18 stycken som har genomgått omfattande renoveringar av När Bygg AB.

Vindkraftsfundament
En annan nisch som När Bygg AB har haft under åren är att tillverka fundament för vindkraftsverk och främst på Gotland men även på Öland, i Umeå och i svenska fjällen, över 50 stycken har gjorts i vår regi.

Nybyggnad/ombyggnad
All övrig nybyggnad och ombyggnad som är i branschen förekommande är möjligt för oss då vi har duktiga och engagerade medarbetare med ett brett kunnande. Vi har behörighet för våtrum och plattsättning enligt Byggkeramikrådet.

Lantbruk
Ett av våra stora områden inom projektering och entreprenad är sedan 70-talet ny och ombyggnad inom lantbruksektorn, där vi idag är ett av de ledande byggföretagen på Gotland gällande små och stora projekt och då även att gå in och ta totalentreprenader.

Gödselvårdsanläggningar och Plansilos
Sedan 1975 har När Bygg AB haft ett gott samarbete med Abetong AB i Växjö då det gällt att sälja och uppföra miljöanläggningar för gödselvård och siloanläggningar för grönfoder.

Takarbeten
Vi samarbetar med Flexoper - Tak AB och utför takarbeten med ett tätskicktematrial för platta eller låglutande yttertak, gamla som nya.

Sto Scandinavia AB
Sedan några år samarbetar vi med Sto Scandinavia AB, ett av världens ledande företag inom putsade fasadsystem.
 • När Bygg AB
  När Hallute 167
  62348 Stånga
 • Kontakta oss
  Tel: 0498492300

  E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Webplatsen
  © När Bygg AB 2015 
  Produktion: www.intendit.se


 • Design av Intendit Webbyrå